Friday, July 25, 2008

Tengok Wayang


Malam semalam aku dan Khairol gi tengok wayang kat GSC Berjaya Megamall. Siap bagi warning lagi kat Khairol kali ni taknak tangguh-tangguh dah macam masa aku nak tengok filem Sepi hari tu, tangguh-tangguh sampai habis tayangan. Melepas nak tengok.

Tengok tu tiket wayang kul bape. Punyalah sanggup tunggu nak tengok wayang punya pasal. Aku memang minat giler cite X-File ni. Masa tayang kat tv dulu masa aku sekolah menengah. Tiap-tiap minggu tunggu cite ni.








Beli popcorn yang beso sekali. Aku balik umah batuk jadinya makan banyak sangat.

Bagi pendapat aku cite X-File kali ni bole tahan. Ye lar dah lama tak tengok Fox Mulder dan Dana Scully cuma dalam filem ni mereka bukan FBI dah tapi cuma menolong FBI. Adalah beberapa adegan aku tak sanggup nak tengok sebab ngeri sangat (cam tengok cite seram lak). Aku rasa berbaloilah duit tiket aku tu. Adios!!!

NotaHujungKaki : Rasa macam nak cari DVD X-File lah, dari Season 1 sampai season akhir.

4 comments:

hudahuda said...

kak.. tak beh la x-file.. cam ala2 csi ncis je gayanya.. ;( menci!

E-na said...

weh
ko bawak Qistina tgk wayang skali?
kless anak ko ek..
kalo anak aku tak tau le heheh
tak penah cuba lagik...

Azlina Binti Mohamed Yasin said...

Heheh ye ke akak memang suke cite2 penyiasatan gitu konon2 akak ni penyiasat jugakla hehe.

Azlina Binti Mohamed Yasin said...

Weh ape la ko ni ena takkan la aku nak bawak Qistina sekali, aku dah hanto dia awal2 umah mertua aku hehe. Kalo aku bawa dia rasanya orang yang tengok wayang tu tengok aku sekali tengah mengejar anak aku hehe.