Monday, July 21, 2008

Senam Robik Poco-Poco Perdana

Hari Sabtu lepas kat ofis aku ada buat Senam Robik Poco-Poco Perdana. Aku pun ikut join sekali, siap jadi backup pengajar lak tu. Hari Jumaat tu memang dah praktis habis la ni.

Nak dijadikan cerita malam Sabtu tu aku kena senak perut. Tak tidur aku dibuatnya. Aku rasa disebabkan aku makan durian kot. Aku bukan makan seulas dua tapi satu biji durian tu aku habiskan. Aku pun tak sedar pukul berapa aku sebenar-benarnya tidur. Sedar-sedar...

"Alamak!!! Aku dah lewat!" Terus aku bangun, mandi dan bersiap.

Aku sampai kat ofis orang dah mula setengah jam dah. Aku sempat masa time poco-poco je lar. Heheh.. malu pun ada sebab lewat tapi nak buat camne memang tak sengaja.

Ramai juga yang datang aku tengok. Kiranya mendapat sambutan la. Untuk tengok gambo bole pergi ke http://qaisya.blogspot.com/.

NotaHujungKaki : Memang tak best langsung kalau lewat.

1 comment:

E-na said...

weh..
ko suh klik SINI tp takde pape pun...
tula...moral of the story.. 'dah tau nak nari esok, jgn makan byk2 buah duyan' :P