Monday, June 30, 2008

Futsal vs Kenduri

Hari Sabtu lepas pejabat aku ada buat perlawanan Futsal antara unit. Team lelaki aku tak ingat berapa pasukannya tapi team perempuan ada 4 pasukan saja. Ya la, baru first time involved sukan Futsal ni. Unit aku tak hantar team perempuan tapi aku main untuk pasukan lain. Kiranya pasukan campurlah. Perlawanan bermula pada pukul 8.30 pagi dan selesai pada pukul 2.00 petang. Pasukan aku dapat nombor 2. Kira oklah tu bagi aku yang baru cuba-cuba nak main hehe.

Sepatutnya pada sebelah petang aku ada jemputan ke majlis hari jadi anak officemate aku. Oleh kerana kepenatan yang amat sangat terpaksa aku cancel pergi padahal hadiah dah beli. Bagi dia masa kat ofis la nampak gayanya. Sebelah malamnya ada jemputan kahwin pegawai kat ofis aku juga. Jarang orang buat kenduri kahwin malam-malam ni, selalunya kalau buat kat hotel memanglah sebelah malam tapi ni kenduri kat rumah je. Walau bagaimanapun, memang berbaloi pergi sebab makanannya memang sedap sebab masakan Singapore. Pulak tu, buat secara berhidang, lama tak makan kenduri secara berhidang macam tu. Memang kenyang giler la aku malam tu.

Aku cuma dapat cerita je lar apa aktiviti aku pada hujung minggu lepas sebab memang tak ambil gambar langsung. Hari ni masuk ofis masih terasa lagi penatnya. Jumpa di posting seterusnya!

NotaHujungKaki : Bila penat-penat ni aku membayangkan betapa bestnya kalau dapat pergi SPA.

1 comment:

fara mustapha said...

hiyee.....Kalau tak silap kita ni satu badge kan time UITM Jengka...kalau tak silap lah...feel free 2 visit my blog 2...http://www.ourluvs.blogspot.com/