Tuesday, August 7, 2007

FFM 20

Sukanye aku bila pelakon yang aku kagumi menang award best actress! She was Mrs. Vanida Imran. I think she's deserved it. Aku rasa sepatutnya dia dah dapat award tuh dah lama masa filem Perempuan Melayu Terakhir coz she was very fantastic in that film. Lagi satu poster The Red Kebaya yang menggunakan fotonya juga menang poster terbaik. Don't u agree that she is so beautiful, sexy n classic? Aku juga bersetuju dgn kemenangan Mr. Rusdi Ramli as a best actor. Rusdi Ramli memang pelakon yang berpengalaman dan sudah sampai masanya dia mendapat pengiktirafan.

Selamat Pengantin Baru

29.7.2007 yang lalu ofismate aku kawin. Dia nih pegawai aku lar kiranya. Dia memang beh. Kepala sempoi jer. Memang kami kat ofis nih berharap sangat dia kawin coz dia memang sesuai lar jadi suami. Sape yang dapat dia kira bertuah lar. Dia orang Tapah, Perak n last2 dapat gak jodoh dgn orang pahang. Ingatkan aku n suami nak pegi lar belah sambut menantu kat Tapah tapi anak aku lak tak sihat. Apa2 pun Selamat pengantin baru!!!

Bersiap sedia untuk berarak

Direnjis2 dipilis, ditepungilah tawar...

Friday, August 3, 2007

Hobi

Nak kongsi hobi aku n suami skit. Mula2 hobi suami jer tapi lama2 tempias kat aku gok. Bukan ape slalu ikut suami aku bile dia beli@cari t-shirt nih. Sebenonye suami aku suka memancing. Tapi bile dah kawin ngan aku, bile aku pregnant, bersalin n sampai skrang nih dia dah jarang pegi. Aku tak larang pun tapi ntah lar kira masa nak g memancing tuh dah jd terhad skit. Tapi aku rasa suami aku suka melayan anak dia sebenonye. Oleh sebab dia dah jarang pegi memancing, dia mula lak hobi sampingan tapi masih kene mengena gak ngan memancing. Suami aku suka kumpul t-shirt yang ada ape saja gambo yang kene mengena dgn memancing. Batang pancing ker, gambo org tengah memancing ker, ikan ker, rapala ker dan segala apa yang berkaitan lar. Aku pun dah terikut2 lar pulak sebab cantik jugak gambo ikan. Aku tunjuk lar kat sini beberapa helai t-shirt tersebut. Aku rasa skrang ni yang ada dlm simpanan kitorang lebih dari 20 helai. Dah bole bukak kedai jual balik. T-shirt2 ni kitorang beli dari tempat yang jual baju bundle. Nanti lain kali aku tunjuk yang lain lak ek.








Kelas kan gambo nih, ikan pancing orang... sinis


















Thursday, August 2, 2007

Boling Bersama TM

26.7.2007 yang lalu company aku dijemput oleh TM utk perlawanan persahabat boling. Kami main secara grouping-3 orang 1 team campur2. Aku dgn member aku ngan sorang wakil TM 1 team. Inilah para pemenangnya.

Johan kumpulan wanita (ada sorang lagi wakil TM)

Johan kumpulan lelaki

Jalan-Jalan Ujung Minggu

Ada satu minggu tu aku, suami n anak pegi jalan2. Saja2 coz boring duk kat umah. Suami aku pun bawak lar kami nih ikut suka ati dia lar. Aku pun takde idea jugak nak gi mane so aku ikut je lar. Sampai lar kat satu tempat tuh kami pun turun kete. Malas nak cite panjang2 tengok je lar gambo2 nih. Mesti dapat teka kat ner.