Tuesday, September 4, 2007

My Best Friend's Wedding

1.9.2007 yang lalu adalah hari yang bertuah buat member baik aku. Hari tersebut adalah hari dia disandingkan dengan soulmatenya. Member aku ni adalah salah seorang member baik aku semasa aku belajar di uitm dulu. Kami satu group ada 12 orang. Memang close giler kami ni masa tu. Ye lar selama 3 tahun kami bersama. Susah dan senang bersama. Bile masing2 dah grade dan dah ade kerjaya sendiri dah jaranglar jumpe tapi masih lagi berhubung. So, sekarang ni tinggal 3 orang je tak kawin lagi dalam group tuh.




Kebetulan masa tarikh tu aku takde hal ape dan rumahnya pun kat Jerantut, Pahang, kira2 2 jam perjalanan dari rumah aku jadi aku pegilar. Memang dah lama tak jumpe dia. Masa dalam perjalanan tu asik memikir je macam mane lar rupanya sekarang, makin tembam ke makin kurus ke.



Apa yang menyakitkan hati aku kamera aku buat hal masa nak amik gambar pengantin. Bengang je rasanya. Ini saje lar hasil yang terbaik lar dapat aku amik. Selamat pengantin baru buat Nor Ezadatul Fazlina dan pasangannya Ali Shaifuddin.

Her favourite colour... purple

No comments: