Tuesday, August 7, 2007

FFM 20

Sukanye aku bila pelakon yang aku kagumi menang award best actress! She was Mrs. Vanida Imran. I think she's deserved it. Aku rasa sepatutnya dia dah dapat award tuh dah lama masa filem Perempuan Melayu Terakhir coz she was very fantastic in that film. Lagi satu poster The Red Kebaya yang menggunakan fotonya juga menang poster terbaik. Don't u agree that she is so beautiful, sexy n classic? Aku juga bersetuju dgn kemenangan Mr. Rusdi Ramli as a best actor. Rusdi Ramli memang pelakon yang berpengalaman dan sudah sampai masanya dia mendapat pengiktirafan.

1 comment:

golden_goddess said...

mmg cantik..muka mmg classic gile kan! tatau pun cite..ni br tau... very informational lah ur site mcm ni..hehe ;)"