Thursday, July 5, 2007

Kejohanan Boling


Pada 30 Jun yang lepas, aku ada menyertai kejohanan boling anjuran kelab kebajikan company aku. Unit aku anta 2 team, team A & B. Setiap team ade 4 orang, 2 lelaki n 2 perempuan. Aku dalam team B. Kesian team aku coz permainan aku tak menjadi langsung pada ari tu. Hadiah kategori pasukan sampai 15 jer. Kategori individu lelaki @ perempuan sampai 5 jer. Nasib baik team aku tak balik tangan kosong. Sangkutlar kat no. 7. Team A lak no. 8. Memang bernasib baik lar tapi kalo aku dapat banyak point mungkin team aku dapat no. 4 @ 5. Nak buat camne dah takde rezeki.

Ni lar gambo team unit aku. Muka2 puas ati coz dapat gak bawak balik hadiah. Utk gambo ni credit to upsm.

No comments: